<< Terug naar zoekresultaten

Arubapier, Almere Buiten

Specificaties

  • PlaatsAlmere Buiten
  • StraatArubapier
  • InterieurGemeubileerd
  • ObjecttypeWoonboot
  • Prijs€ 825,- (incl.)
  • Beschikbaarheid03-06-2019
  • Woonoppervlakte45 m²
  • Perceeloppervlakte-
  • Slaapkamers1

Beschrijving

Instapklare, gemeubileerde “torenstudio” op woonboot per 3 juni 2019 te huur. Plm 45 m2; maximaal voor 1 persoon. Ongewone, inspirerende leefomgeving!
Voor wie van iets ‘’anders’’ houdt.

Beschrijving
Deze gemeubileerde -met eigen opgang via loopbrug- ‘’torenstudio’, voorzien van laminaat, is moeilijk te omschrijven: foto’s en natuurlijk een bezichtiging geven een betere indruk! Met name
Instapklare, gemeubileerde “torenstudio” op woonboot per 3 juni 2019 te huur. Plm 45 m2; maximaal voor 1 persoon. Ongewone, inspirerende leefomgeving!
Voor wie van iets ‘’anders’’ houdt.

Beschrijving
Deze gemeubileerde -met eigen opgang via loopbrug- ‘’torenstudio’, voorzien van laminaat, is moeilijk te omschrijven: foto’s en natuurlijk een bezichtiging geven een betere indruk! Met name geschikt voor de persoon die ‘’ongewoon’’ wilt wonen. Studio is -één van de drie- appartementen op woonboot aan Arubapier. Via de eigen opgang (loopbrug vanaf de pier) komt u in de (oorspronkelijke) stuurhut: dit is nu het woon/zit- en kookgedeelte. Met veel lichtinval een sfeervolle ruimte! Het kookgedeelte is voorzien van een 2-pits kooktoestel; koelkast en magnetron/oven, een groot aanrecht met spoelbak en heeft zicht op de ‘’loop’’ pier. U treft hier een ‘’loveseat’’, een sidetable met 2 eetstoelen en diverse bijzettafels aan. Via een trap bereikt u de ondergelegen ‘verdieping’ met badkamer (toilet, douche, wastafel en badkamerkast) en de ‘’open slaapkamer’’ met een 2-persoonsbed (kleine afmeting) en hang/legkast. Uiteraard is een stofzuiger aanwezig. Na het openen van een luik (alleen mogelijk vanaf ‘’boven’’) komt u in de (oorspronkelijke) machinekamer die nu in gebruik is als washok (met wasmachine en droger) en berging. Alle bewoners maken van de ‘’machinekamer’’ gebruik. NB overige bewoners hebben geen toegang in deze studio!
Tot slot: het dek is te gebruiken als uw terras.

Tot slot
Deze woonboot en woon(Aruba)pier maken onderdeel uit van het project “Gewild wonen’’. De eigenaresse licht u graag het project maar ook de bouw/inrichting van deze woonboot toe!

Gegevens:
Beschikbaar: per 3 juni 2019
Periode: in onderling overleg: minimaal 2 maximaal 6 maanden (verlenging mogelijk).
Huurprijs gemeubileerd: € 825,= per maand, inclusief g/w/e en inclusief TV- en Internetaansluiting (Wifi). Prijs is gebaseerd op bewoning door één (01 persoon). 2e persoon (wel stel) is bespreekbaar met extra prijs ad € 100,= per maand.
Bereikbaarheid: bushalte op loopafstand. Afslag naar A-6 op 2 kilometer afstand.
Borg: 1 maand huur.
Aanvaarding: onder voorbehoud gunning eigenaar
Contracttype: kamerverhuurcontract

NB Onze woningportefeuille is groter dan op de website vermeld! Vraag/mail ons naar meer.

>> Volledige beschrijving

>> Korte beschrijving

Google Maps & Streetview

Powered by Pararius Office