Verhuurd (onder voorbehoud)

<< Terug naar zoekresultaten

Doctor Frederik van Eedenweg, Bussum

Specificaties

  • PlaatsBussum
  • StraatDoctor Frederik van Eedenweg
  • InterieurGestoffeerd
  • ObjecttypeAppartement
  • Prijs€ 1.150,- (excl.)
  • Beschikbaarheid01-08-2020
  • Woonoppervlakte65 m²
  • Perceeloppervlakte-
  • Slaapkamers1

Beschrijving

Entresol/maisonnette 2+-kamerappartement (gestoffeerd, ca 65m2) op 2e en 3e etage boven winkels en met uitzicht over de Huizerweg te Bussum. Strak en modern met vleugje nostalgische opbouw.

Appartement
Via het achterdakterras -zie hieronder-, komt u in de gang met o.a. ruime garderobe. Via de inpandige trap bereikt u de woonetage (de 2e etage). Aan de voorzijde bevindt zich de living (ca 40m2)
Entresol/maisonnette 2+-kamerappartement (gestoffeerd, ca 65m2) op 2e en 3e etage boven winkels en met uitzicht over de Huizerweg te Bussum. Strak en modern met vleugje nostalgische opbouw.

Appartement
Via het achterdakterras -zie hieronder-, komt u in de gang met o.a. ruime garderobe. Via de inpandige trap bereikt u de woonetage (de 2e etage). Aan de voorzijde bevindt zich de living (ca 40m2) inclusief open witte keuken voorzien van alle apparatuur zoals koelkast, vriezer, gaskooktoestel met afzuigkap, magnetron, oven en vaatwasser. Aan de achterzijde bevindt zich een kantoor-/werkruimte (ca 8m2) met 2 kantelramen. In plaats van (of naast) een bureau kan hier bijvoorbeeld ook een (logeer)bed geplaatst worden. Toegang tot het geheel betegelde, ruime toilet met fonteintje. Via een inpandige trap komt u op de entresole/bovenliggende slaapetage -met 4 kantelramen- waar zich de slaapruimte (ca 17m2) inclusief hang-/legkast en de badkamer bevindt. De fraaie badkamer heeft een dubbele wastafel, inloopdouche, toilet en aansluiting (en ruimte) voor de wasmachine en aparte droger. Op het ‘’achterdakterras’’ is voldoende ruimte en mogelijkheid om hier uw ‘’buitenplaatsje’’ te creëren.

“Ongewone toegangsweg”
Via de Doctor Frederik van Eedenweg, onder de poort door, loopt u naar de toegangsdeur, die u middels de -gedeelde- berging naar de (binnen) trap leidt. Vervolgens bevindt u zich ‘’buiten’’, feitelijk op het dak van de onderliggende winkel. NB deze toegangsweg deelt u met de bewoner van het andere appartement. Eerlijkheidshalve: de werkelijkheid is niet makkelijk te beschrijven: een bezichtiging geeft het beste én juiste beeld van dit schitterend gestoffeerde appartement.

Divers:
Dit appartement is één van de twee appartement die op dit huisnummer gevestigd zijn.
Het andere appartement bevindt zich hieronder.
Appartement is geheel voorzien van dempend laminaat.
Met originele balken aan alle plafonds.
Natte ruimtes met geheel wit betegelde wanden.
Bergruimte op begane grond achter (buiten) toegangsdeur beschikbaar.
Entree ‘’achterom’’ via de Doctor Frederik van Eedenweg.
NB afgebeelde bouwtekeningen zijn afwijkend van werkelijkheid: met name plaats van het keukenblok en toilet in badkamer.

Gegevens:
Periode: minimaal 12 maanden tot voor onbepaalde tijd.
Huurprijs gestoffeerd: € 1.150,= per maand, exclusief nutsvoorzieningen en gebruikersbelasting.
Borg: 2 maanden huur.
Aanvaarding: onder voorbehoud gunning eigenaar.

>> Volledige beschrijving

>> Korte beschrijving

Google Maps & Streetview

Powered by Pararius Office