<< Back to search

Randstad 22, Almere Stad

Specificaties

  • CityAlmere Stad
  • StreetRandstad 22
  • Interior-
  • PriceOn request
  • Availability-
  • Living area20 m²
  • Rooms-
  • Bedrooms0
  • Build year-

Description

Business Center Almere geeft jouw bedrijf de ruimte!
Flexibel, betaalbaar, praktisch!

Business Center Almere is een modern kantorencomplex in hartje Almere. Het bestaat uit verschillende gebouwen met een frisse en zeer professionele uitstraling. Dat alles op loopafstand van Almere Centraal én aantrekkelijk geprijsd!
Zoek je een slechts een kantoorkamer of een complete etage? Het kan in Business
Business Center Almere geeft jouw bedrijf de ruimte!
Flexibel, betaalbaar, praktisch!

Business Center Almere is een modern kantorencomplex in hartje Almere. Het bestaat uit verschillende gebouwen met een frisse en zeer professionele uitstraling. Dat alles op loopafstand van Almere Centraal én aantrekkelijk geprijsd!
Zoek je een slechts een kantoorkamer of een complete etage? Het kan in Business Center Almere. Neem vooral contact op. Dan maken we een afspraak om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Kleinschalige kantoorkamers
http://www.businesscampusalmere.nl/business-center/flexibele-ruimte/

De stap naar een eigen kantoorruimte is minder groot dan je denkt!
Business Center Almere biedt een aantal kantoorkamers aan die met name geschikt zijn voor kleinschalige bedrijven of ondernemers die niet willen vastzitten aan langdurige contracten.
Bij Business Center Almere kun je werken in een professionele, dynamische en inspirerende omgeving die van alle gemakken voorzien is. Dat alles in hartje Almere en tegen een scherpe prijs.

Er zijn nog een paar kamers vrij!

In Business Center Almere werk je onder één dak met andere ambitieuze, lokale ondernemers. Naast de af te sluiten kantoorkamers, is er een gezamenlijke pantry en een goed ingerichte open ruimte die prima geschikt is voor vergaderingen en/of kleinschalige business events. Zo is er volop gelegenheid om elkaar te leren kennen en waar mogelijk te versterken. Heb je hulp nodig of wil je even sparren met een collega? Er is altijd iemand in de buurt!

Voorzieningen
Business Center Almere is voorzien van o.a. een koelinstallatie (die per kamer regelbaar is), verwarming d.m.v. individueel regelbare paneelradiatoren, systeemplafonds met verlichting, buitenzonwering d.m.v. screens, kabelgoten, een pantry, een gedeelde open ruimte en toiletgroepen.

ICT voorzieningen
Overal in het gebouw is glasvezel aanwezig. Daarnaast heeft elke verdieping een eigen WIFI aansluiting. Heb je liever een vaste verbinding naar je kantoorkamer dan kun je zelf een abonnement afsluiten. Binnen een dag kun je volledig operationeel zijn zodat je als ondernemer niets hoeft te missen.

Parkeergelegenheid
Er is ruime parkeergelegenheid op het eigen terrein van het kantorenpark. Wil je een vaste parkeerplaats, dan kost dat € 45 per maand excl. BTW.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt plusminus € 15 per m2 per maand excl. BTW bij een contract van minimaal zes maanden. Kameroppervlakte is vanaf 20 m2. Kamers zijn -tegen meerprijs- per maand beschikbaar.

De servicekosten zijn hierbij inbegrepen d.w.z. het gebruik van toilet en keuken (incl. afwasmachine), water, elektriciteit, stadsverwarming, onderhoud, schoonmaak van de algemene ruimtes inclusief heffingen, belastingen en administratiekosten.

Contractsduur
Er geldt een opzegtermijn van een maand.

Oplevering is in overleg.

Interesse?
Kom eens langs om de sfeer te proeven. Je kunt altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Wij bekijken graag wat we voor je kunnen betekenen!

>> Full description

>> Short description

Google Maps & Streetview

Powered by Pararius Office