Woninginrichting

Verhuur woninginrichting

Woninginrichting: instapklaar binnen enkele dagen
We bespreken met u hoeveel personen het huis gaan bewonen en wat hun wensen zijn. Daar stemmen we de inrichting op af. Willen de bewoners bijvoorbeeld twee banken in de woonkamer, of liever verschillende fauteuils?
Als u akkoord bent met de offerte, en borg en huur gestort zijn, dan beginnen we direct met inrichten. Binnen enkele dagen staan alle meubels, zijn de apparaten aangesloten en hangen de lampen. De tijdelijke bewoners hoeven alleen nog hun persoonlijke spullen uit te pakken!

TV/internet
We faciliteren bij de aanvraag van kabeltelevisie en internet. We kunnen ook Digitenne installeren, of een schotelantenne regelen. Internet met usb is ook mogelijk.

Tarieven
De vanafprijs is € 250,- per maand. Kosten voor transport, montage en inrichting zijn hierbij inbegrepen. Inboedelverzekering ook. De huur van het meubilair wordt gecombineerd met de huur van het huis.

Reparaties/storingen
Een lekkende koelkast? Een gat in het dekbed? Wanneer er iets kapot gaat, kunnen de bewoners dat 24/7 melden bij de verhuurmakelaar op nummer 06-53934699. Wij vervangen het object of laten het defect zo snel mogelijk repareren. Daar staan geen kosten voor u tegenover. Heeft u een vraag?
Bel met uw persoonlijke verhuurmakelaar Elma van den Worm op 06-53 934 699 of stuur een mail.

Powered by Pararius Office